Jag har precis gjort pannkakor

gott var det! men inge sällskap hade jag. jag satt där alldeles själv. haha, inte speciellt kul. men men. nu ligger jag bara i min säng och gosar med min nalle.
jag hade en till mardröm inatt.. säg inte att jag kommer in i en period då jag bara drömmer mardrömmar. det orkar jag inte. hade det när jag var yngre, inte speciellt kul. Men i varje fall. Jag vaknade klockan ett inatt av att jag skrek. så jag kramade om min nalle och messade min pojkvän, som tur var min pojkvän vaken. så han svarade på mitt sms. jag blev lugn direkt. sen imorse när jag skulle till skolan så ville jag ta med mig nallen, men hur skulle det se ut om jag gick runt med en nalle i skolan xD hahaah, kul! men nallen fick i varje fall stanna hemma. stackarn.
Det är helt galet. min nalle är en enorm trygghet för mig. det låter hur löjligt som helst. jag är lixom 17 år. och jag har en nalle. men jag ser det som att jag tar igen min tid från barndomen ;) jag hade aldrig någon favorit nalle eller en snuttefilt. men nu har jag :D
jag älskar min nalle, dessutom fick jag den av min kärlek <3 det var ett bra köp hjärtat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback