Kom hem för en halvtimme sen.

Jag var en sväng, eller sväng och sväng. Aja, jag var i alla fall hos Oscar, vi åt middag tillsammans och massa sådant mysigt! Du gör mig så glad älskling! Men nu har jag landat i sängen i alla fall. Känns bra, jag ska se dagens avsnitt av "livet blir bättre" världens bästa tv serie! Har du inte sett den är det ett måste! Det går på TV3, för er som har skogsteve så finns alltid tvplay ;) Men nu ska jag börja se innan klockan blir alldeles för mycket! Klockan ringer trots allt 6 imorgon. Det känns mindre kul.
Först idag insåg jag att jag är lyckligtlottad när det gäller hår! Det finns tjejer som kämpar i år och dar för att få långt hår, och inte ens lyckas. Så kommer jag med kilometer långt hår! Men det är veck. Så skönt. Det var äckligt långt..

Kommentarer
Postat av: Amanda

Sv: Haha, ok. Nice :) Jodå, min dag har också varit helt okej. Lite trött bara men så gick jag ju upp tidigt också :PAlltså, wow förresten vad långt hår du hade! Och fortfarande har :O Så långt har jag aldrig haft. Hehe. Men aa, förstår att det är skönt att kapa i bland :)

2012-02-22 @ 23:22:27
URL: http://maandel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback