Gymmet kallar

Idag drar jag iväg på mitt tredje pass för denna vecka, men absolut inte mitt sista! Det känns som bäst när jag tränar. Där är det bara jag och min kropp. Det jag bryr mig mest om. Man behöver ibland vara ego.

Tomrummet ekar

Jag vill berätta, jag vill prata. Men jag orkar inte. Jag vet inte vad jag vill få sagt. Det finns inget att säga. Jag är tom. Som om luften går ur mig. Och jag orkar inte bry mig, om det nu finns något att bry sig om.

Att jobba helg

Det gör mig inget så länge mina nära och kära har semester inkl. sommarlov. Men det är snart över och det kommer inte vara roligt. Men plånboken jublar och jag behöver bara göra det varannan helg. Så värt det om ni frågar mig. Just nu sitter jag på jobbet och taggar inför 20 september. Då fyller syrran 18!! Helt galet kommer det att bli! Tänker inte gå ut innan dess. Jag ska ladda, ladda och ladda!

En ledig onsdag

Ger tid till eftertanke. Jag bara har det prima. Jag har blivit så vuxen helt plötsligt känns det som. Jag har börjat pensionsspara. Och tro mig, i slut ändan är det jag som är rik! En lägnehet på det här, det vore pricken över i:et. Så underbart! Jag kan bara se ljust på framtiden och det är kärlek! 

RSS 2.0