Ditt hjärta var aldrig helt hos mig.

Kämparglöd. Vet ni kära befolkning vad det är? Jag kan berätta för er som inte vet och förtydliga för er som inte förstår. Kämparglöd, det är när man kämpar för något som man så innerligt vill. Den vilja och orken kommer från hjärtat! För att du vill, du känner att du måste och du känner att det är rätt. 
 
Jag förstår inte hur vissa bara kan ge upp. Jag ger aldrig upp men ibland så inser jag att det jag gör, som jag kämpar för inte ger mig någon respons. Jag har gett det så många chanser. Men då är det inte menat att vara så. Men ingen kan säga till mig att jag inte kämpat. Jag har gjort det så in i norden! Jag vill att flera ska kämpa för det dem tror på. Jag menar då när det handlar om en relation till en annan människa på denna jord. Är det rätt så kämpa. Varför bara ge upp? 
 
Det var precis det du gjorde, du var helt okej med det jag gjorde till slut. Och nu sitter du och på någotvis ångrar att du släppte mig. Jag vill bara göra en sak klar. Jag är en person som är jävligt lojal, jag ljuger aldrig! Det som kommer ur min mun, det menar jag! Och när jag väl har en person nära så gör jag inget för att såra med mening. Jag står där som en klippa till 100 procent. Men alla kräver vi något tillbaka. Inte sant? Jag är ingen människa med ett hjärta som börjar i halsgropen och slutar i tårna. Jag har ett lika stort hjärta som du. Jag kan inte bara ge. Det funkar inte så. Sen att känslorna lever kvar i mitt hjärta. Så får det förbli. Men jag vet i min hjärna att detta inte funkar. Jag vill inte tränga in mitt hjärta i en liten bur för att åter få det isär rivet. Jag är klar med sånt nu för ett tag. Speciellt från din sida. Det blir aldrig du och jag. Igen, aldrig. Mina tårar kan få rinna hur länge dem vill. Men jag vill inte. Mitt hjärta älskar men min hjärna ser att vi inte är gjorda för varandra. Jag föddes inte till denna jord för att kunna ta hur mycket psykisk stryk som helst. Även jag är värd lika mycket som du. 
 
Men att såra mig på de sätten och de många gångerna. Det är inte okej. Det är heller inte okej att efteråt komma och säga "du vet att jag gör dumma saker". Då är du ju själv medveten om det. Ändra på det då!!? Mitt hjärta orkar inte. Jag orkar inte, och jag vill inte. Mitt hjärta var ditt i fyra år. Jag kan inte säga att du alla gånger tog hand om det på det bästa sättet. Men alla de fyra åren var sanna från min sida. Dem fyra åren är ren kärlek! Ren kärlek. Men nu går jag.

Kommentarer
Postat av: sandra

Jag hoppas du mår bra Johanna!! <3

2013-10-29 @ 10:23:34
URL: http://inkilas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0