Omtumlande dag

Idag har jag varit både på toppen och botten. Tidig morgon, vart inte så taggad på att ens gå utanför dörren när himlen var hel öppen! Men, jag hade ett viktigt möte som jag inte fick missa. Bara att bege sig ut i havet! Mötet gick toppen, jag var på toppen! Ringer även en gammal kollega, var roligt att prata med henne. Så länge sen sist! Under det samtalet sitter jag på tåget och jag blir tvungen att kliva av i Östertälje då det var strömlöst mellan Östertälje och Södertälje. Så i den sekunden kommer sms från min syster, EN KILLE HAR HOPPAT FRAMFÖR TÅGET! Jag bara rös när jag läste det!! Fy! Min syster var på plats och såg tåget bromsa in hårt i ögonvrån och inte gick hon heller miste om att den tutade! Fy! När jag sedan ringde upp henne så kunde jag knappt prata. En hemsk känsla. Jag är bara fruktansvärt glad att min syster inte var den som såg hela händelseförloppet. Dock tröstade hon kvinnan som såg det hela. Fint av henne. Men jag vart så konstig efter att ha pratat med Eveliina. Att hon var skakis förstår jag. Men att jag reagerade som jag gjorde var inte kul. Fy, jag har aldrig tidigare känt att det är svårt att få fram ord fast man vill. Sedan när jag kom hem så var jag bara stressad. Jag hade planerat att springa. Laga mat. Och allt det blev bara för mycket i huvudet. Behövde rensa. Tog och sprang intervaller på mitt löpband här hemma i 40 minuter. Härligt bad på det och middag, stressen var som bortblåst! Nu ligger jag och njuter av att inte ha något att göra, så skönt! Såna här kvällar har jag få av denna vecka!

Ps. Du som kommenterade anonymt angående mig och Oscar. Jag berättar gärna, men jag vill veta vem jag berättar för. Hör av dig på fb eller kommentera med namn så berättar jag mer än gärna!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej, jag heter Sandra och vi brukade prata lite då och då förut. Det var jag som kommenterade och undrade vad som hände mellan er. Tråkigt, ni hade ju varit ihop så länge men har inte läst din blogg på ett tag så har missat jättemycket!

2014-11-02 @ 22:11:52
URL: http://inkilas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback