bara i dig har min själ sin ro..

först nu börjar jag förstå. först nu börjar att ta in det. efter två veckor. allt känns så skumt. du fanns vid min sida, men sen bara försvann du. du bara gav upp och lämnade mig ensam med en massa frågor. du lämnade mig i en ovisshet. allt vi hade tillsammans, var det inte värt något. 16 månader och 16 dagar.
du är inte bara en vän för mig. du är så mycket mer! du känner mig så ordentligt! du stöttade mig när jag förlorade människan som jag älskade mest av allt. du stod ut, du stod kvar. du torkade mina tårar, du höll om mig, du uppmuntrade mig till att stanna kvar. skulle det inte vara för dig så skulle jag inte mått så bra som jag idag.
men nu är livet så här. och jag kan inte ändra något. jag kan inte dra bak tiden. jag kan inte ändra på dina känslor. jag kan inte göra något. jag vill bara tacka dig för den tid vi hade tillsammans. vi har så fina minnen ihop. vi har upplevt så mycket ihop! jag älskar dig fortfarande.
Oscar Michael Göran Blomberg. du är en fin person. men du var tydligen inte den rätta för mig. men jag kommer alltid att minnas dig. oss. alltid..

Kommentarer
Postat av: Linus ( http://rumpetrollens.blogg.se/ )

<3

2011-01-23 @ 21:10:44
URL: http://rumpetrollens.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3

2011-01-24 @ 15:25:30
Postat av: madeleine

Du är stark, Johanna! Jag är glad att han fanns där också, om det inte vore för honom... Ja, vem vet?

Tråkigt nog så går livet vidare, men jag vet att du kommer klara det, för du har klarat så mycket i ditt liv <3

2011-01-24 @ 21:40:03
URL: http://maddeey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0