Spy kids

Den ska jag se klart, sen ska jag borsta tänderna och ta mig till willys för att köpa chips! MUMS!

Skratta aldrig åt en två åring som fiser!

Hahahahahahahaha! Hon eller han kommer att bli jättearg!

SANDRA!!

Nu har jag instsgram! :-D johannastenroos. Kramar till dig! Och till er andra läsare också, nu kan ni följa mig på instagram också! :-D

Jag är i Nyköping över jul!

Jag åker om 2 timmar. Så jag ville bara önska er en god jul <3

ALL HAT ÅT SKOLAN IDAG!!

jag blir bara så irriterad. nu har jag håltimme i 4 timmar!!!!!

måndag imorgon

Men veckan blir kort! Dock inte överdrivet kort, men en dag mindre i skolan i alla fall! Nu ska jag fortsätta se på paradise hotel Norge!

Plugg, lite till plugg och varför inte en hel dröse till med plugg?

Idag för första gången kände jag att det var kul att plugga. Jag fann en glöd! Och jag ska blåsa lite på det så det blir en skogsbrand! Så pluggar jag så att det skriker om det! Jag tröstar mig emellan åt med att det snart är jullov. Vilket betyder, mycket mycket närmre studenten!! Älska skolan! (i alla fall idag)

Sömnen har tagit semester.

Inte alls bra! Matchar inte riktigt mitt liv just nu. Skolan kallar nämligen och då kan ju inte sömnen vara på semester när inte jag har semester! Aja baja. Näe nu ska jag fortsätta kolla på min älskade serie "kotikatu" finns inge bättre!

Nu tar jag mig till gymmet..

..för att göra livet lite klarare. Slippa tänka i några timmar och bara låta mig själv vara i centrum.

En sekund, En man, En flicka

Sekunden var då, Mannen var du, Flickan var jag
Sekunden kom, Mannen chansade, Flickan sov
Sekunden var förbi, Mannen var nöjd, Flickan trasig
Sekunden förstörde, Mannen förstörde, Flickan förstörd..

Imorgon får jag somna i en famn fylld av kärlek!

Jag längtar, det behövs i detta kaoatiska men mysiga väder! Jag har hängt Rebecka i taket! Hahahahaha, jag köpte idag en taklampa som heter det ;) Så oroa er inte, det hänger ingen tjej i mitt tak!! Just nu känner jag för att se en rolig film! Det vore underbart! Så jag ska nog ta och göra det! 
 
 
TA MIG TILLBAKA!!
 
 
 
 

Nattångest

Hatar att inse att det enda som krävs ifrån mig är lite tid och engagemang så fixar jag det. Men tiden hamnar någon annanstans likaså engagemanget. Jag vill, men hur ska jag göra? Just nu kanske jag borde sova. Jag vet inte. Jag kanske borde sitta uppe hela nätterna som alla barn med MVG. Hur lyckas vissa och andra inte? Inte är det de sena plugg nätterna? Näe, jag vet inte. Jag vet verkligen inte.

Jag fruktar för den dagen.

Den dagen då du väljer den andra vägen.

Spinning

Mitt knä tog stryk, men shit vad jobbigt men roligt! En av de bästa sätten att få svetten att RINNA! Har ni inte provat det, gör det! Tycker ni att det är enkelt, kör på tyngre nästa gång ;) Imorgon väntar boxning och så ska jag springa 1.6 kilometer.

spinning, boxning och gymgrossisten.

Livet rullar! Eller i allafall mitt liv på gymmet ;)

Måndag, men lördag.

Jag har inte varit i skolan på en vecka och en dag nu. Vilket betyder att jag är helt ur rutinerna, vilket bloggen har fått lida av. Men jag pluggar och pluggar. Näe, jag önskar att jag gjorde det. För det är just av den anledningen jag är ledig från skolan. Men icke sa nicke. Jag har sovit bort den stora delen av tiden och så klart tränat. Och sen så har jag beställt hem 12 filmer vilket har resulterat med en massa filmtittande med min käraste. Nu ska jag in på mitt rum och piffa till det lite. Ser ut som ett bombnedslag. Inte så trevligt kanske, men vad gör man. Jag är ju bara människa.

RSS 2.0