Det där med kärlek

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Eller på evig kärlek?

Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet. Jag har så svårt för det. Har aldrig upplevt det och tror inte att jag kommer göra det heller. Det är att falla för utseendet. Jag faller för personlighet. Jag behöver prata och umgås med personen för att kunna bli kär. Sedan att man att man utbyter speciella blickar, härligt. Men det skulle aldrig få mig på fall första gången. Det skulle få mig intresserad, men inte kär. Jag skulle kunna tänka mig att man oftast blir besviken på personen när man lärt känna henne eller honom. De som vill se för bra ut tror jag vill dölja något. Haha, nu menar jag inte att man inte får vara vacker eller snygg. Men lägg inte allt för mycket tid på ditt utseende. Jag går på insidan och det borde flera göra. Men det borde ju finnas "kärlek vid första ögonkastet" annars skulle man aldrig komma på uttrycket. Som ordet mord. Det finns inte av ingen anledning. Men jag tror inte att det är speciellt äkta, håller inte i längden.

Och evig kärlek. På sätt och vis. Som min pappa, honom kommer jag alltid att älska oavsett vad. Hur gammal jag än blir! Men jag ser ofta familjer vars föräldrar har varit gifta sen 20 år tillbaka. Hur orkar dem? Jag förstår att de älskar varandra, men inte så som en gång i tiden. Jag tror att man bara vänjer sig vid varandra. Man är varandras ankare, trygghet. En klippa att alltid luta sig mot. Men skulle jag kunna älska en annan människa hela livet ut, som inte är en släkting eller barn? Kommer jag att ha samma man hela livet ut? Jag vet inte. Jag vill ju kunna leva med en och samma man och i detta fall är den mannen Oscar. Men hur länge älskar man? Jag älskar inte min pappa på samma sätt som jag älskar min partner. Jag skulle älska mina barn mer än något annat på denna jord. Barn är något jag vill ha, även det med Oscar. Men jag är 19. Hur länge älskar man? Jag vill aldrig sluta älska min partner. Aldrig i mitt liv. Men om kärlek vid första ögonkastet nu skulle existera. Vad sker med min kärlek till min partner? Jag kan inte älska två personer samtidigt. Och på samma sätt. Det finns inte i min värld. Jag hoppas på att jag aldrig slutar älska. Det är en underbar känsla, som alla är värda att känna oavsett kön och ålder.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Måndag, påsklov

Detta lov blir ett träningslov. Jag och syrran körde boxning i söndags. Idag vilade vi. Imorgon blir det spinning, onsdagen bjuder på yoga och boxning. Sedan blir det väll core och något roligt fredag, lördag och söndag :) Hoppas att ni är friska och krya så att även ni kan träna!

RSS 2.0