Så arg att jag skakar!

Vad fan gör man då??!!!

Börjar om 5 timmar

Jag skrev precis ut mitt finskaarbete. Fann bara ett fel. Men läraren ska ju ändå rätta arbetet, så hon måste ju ha något att göra ;)

OM TRE TIMMAR

Är jag åter i min älskades famn!! Dessa tre timmar är nära inpå värre än alla de dagar han varit borta!!!

Ville bara

säga att jag lever och när jag ändå håller på så kan jag ju påminna er om att jag blir hela 19 år imorgon ;) Sköt om er och håll i er. Snart är det vår! Hahaha, med det menar jag att tiden går fort och INTE att det ser vårit ute ;)

Det där extra slaget.

Så fort mobilen vibrerar så slår hjärtat ett extra slag och glädje hinner byggas upp. Men när jag inser att det inte är du som hört av dig så rasar allt. Det är inte lika viktigt för dig som det är för mig. Att älska handlar om att bry sig. Det du gör går inte ihop med hur du lever. Det är bara kaos i min hjärna. Kan du vara snäll och reda ut det?

Pappa, du sa alltid att allt ordnar sig.

Men pappa, jag är ledsen. Jag tror inte det gör det den här gången..

Hur gör man när man vet?

Det skaver i hjärtat att veta att du sakta men säkert tar ett steg längre, ifrån mig.

"Jag saknar dig"

Den filmen tänkte jag titta på men insåg snabbt att det bara skulle sluta med att jag drunkar i mina egna tårar. Så det får istället bli en burk pepparkakor och säsong 3 av solsidan!! Hoppas ni haft en toppen dag. Det var ju världens vårväder ute! Hoppas ni var ute och gick. Jag ångrar lite att jag inte gjorde det...

Jag mår bättre idag.

Jag har slukat 15 avsnitt av paradise på mindre än ett dygn. Så härligt! Riktigt sjuk-göra och så hör det såklart till att sova i soffan. Det gjorde jag såklart i natt :D

ligger sjuk i Oscars soffa.

Jag ska strax börja bege mig hemåt. Hoppas att ni är friska!

RSS 2.0