En känsla av lycka som bara ens familj får en att känna.

Den är obeskrivlig! Och går inte att köpa någonstans. Mina syskon, en del av mig, varenda en av er. Min mamma med sitt stora hjärta. Min saknade och älskade pappa, dina skämt lever kvar även dina tankar och värderingar. Mina kära, jag är inte jag utan er. Jag är lycklig och tacksam över att få varan eran dotter och eran storasyster ♥
 
 

Känslan av att ha gjort fel.

Den känslan. Den vetakapen. Det bara suger och drar i magen på mig. Jag blir så besviken på mänskligheten samidigt. Att vi får varandra att känna så för ett misstag. Vi är bara människor. Det är okej att fela. Ingen är perfekt. Inte ens jag. Jag är inte mer än människa. Alla gör vi fel. Jag vill inte sitta här och må dåligt på grund av ett, ett misstag. Men kära vänner, jag gör det. Jag önskar att jag slapp det. Men människorna runt om mig nu sätter alldeles för hårda krav. Ni glömmer att vi bara är människor, precis som ni. Precis som ni.

Skänka mig en lägenhet, någon?

Finns det någon på denna jord som har en lägenhet över? :) Jag skulle vara för evigt tacksam om jag fick en egen liten lya. Min stora dröm här i livet. Är det för mycket begärt? Kramar ♥

Stela axlar ♥ SL

Att sitta på tåg i 1 timme och 34 minuter är ingen höjdare efter ett 12 timmars pass. Arbetsdagen har varit lång men så underbar! Jag är tacksam över att jag har mitt underbara jobb. Och jag är stolt över mig själv framför allt!!

12 timmar arbete

Dock har det bara gått 8 timmar. Detta har nästan gjort mig till kaffebrukare. Från ingenstans så stod kaffeautomaten bara där, som en dröm! Räddade min lunch! 
 
Men om cirka sex timmar befinner jag mig i en liten by för att avnjuta två lediga dagar innan helgen bjuder på arbete. Och mina vänner glöm aldrig att nyckeln till framgång är tron på dig själv. Sluta aldrig tro på att du kan!
 
 

Nu är det min tur!

FREDAG IMORGON!
Ni tror säkert jag är helt mongo nu. Ni ba nej, söndag? Men inte för min del! Jag har jobbat hela helgen och tar imorgon helg :)

 

 Sörjer när jag ser denna bild. Jag saknar min kamera <3!

RSS 2.0