Den är stark..

..som vågar älska av hela sitt hjärta.
Se mig i ögonen, ta min hand, tro mina ord. Jag står här. 
 
 
 

Nätterna räcker inte till för att jag ska få prata till punkt.

Dagen gryr och vardagen kallar på mig. Jag tar mig an vardagen men är i tankarna kvar där du och jag var. När leendet inte räcker för att beskriva, när tårar inte går att förstå. Allt är en dröm. Men till slut insåg jag, jag somnade aldrig.

20 september 2013 - Eveliina 18 år

Jag är smått nervös inför ikväll. Varför vet jag inte? För det är ju syrrans födelsedag, inte min! Men jag tycker i alla fall att det ska bli så himla roligt!! Så glad för syrrans skull som äntligen blivit stor ;) haha vi kommer att ha en hel del tokiga utångar fram över kan jag tänka mig! Vi två alltså, CRAZY!! Men jag vill bara önska dig en bra dag, kväll och natt. Var rädd om dig, jag har ögonen på dig hela dagen! Kram min prinsessa!

 

Ditt hjärta var aldrig helt hos mig.

Kämparglöd. Vet ni kära befolkning vad det är? Jag kan berätta för er som inte vet och förtydliga för er som inte förstår. Kämparglöd, det är när man kämpar för något som man så innerligt vill. Den vilja och orken kommer från hjärtat! För att du vill, du känner att du måste och du känner att det är rätt. 
 
Jag förstår inte hur vissa bara kan ge upp. Jag ger aldrig upp men ibland så inser jag att det jag gör, som jag kämpar för inte ger mig någon respons. Jag har gett det så många chanser. Men då är det inte menat att vara så. Men ingen kan säga till mig att jag inte kämpat. Jag har gjort det så in i norden! Jag vill att flera ska kämpa för det dem tror på. Jag menar då när det handlar om en relation till en annan människa på denna jord. Är det rätt så kämpa. Varför bara ge upp? 
 
Det var precis det du gjorde, du var helt okej med det jag gjorde till slut. Och nu sitter du och på någotvis ångrar att du släppte mig. Jag vill bara göra en sak klar. Jag är en person som är jävligt lojal, jag ljuger aldrig! Det som kommer ur min mun, det menar jag! Och när jag väl har en person nära så gör jag inget för att såra med mening. Jag står där som en klippa till 100 procent. Men alla kräver vi något tillbaka. Inte sant? Jag är ingen människa med ett hjärta som börjar i halsgropen och slutar i tårna. Jag har ett lika stort hjärta som du. Jag kan inte bara ge. Det funkar inte så. Sen att känslorna lever kvar i mitt hjärta. Så får det förbli. Men jag vet i min hjärna att detta inte funkar. Jag vill inte tränga in mitt hjärta i en liten bur för att åter få det isär rivet. Jag är klar med sånt nu för ett tag. Speciellt från din sida. Det blir aldrig du och jag. Igen, aldrig. Mina tårar kan få rinna hur länge dem vill. Men jag vill inte. Mitt hjärta älskar men min hjärna ser att vi inte är gjorda för varandra. Jag föddes inte till denna jord för att kunna ta hur mycket psykisk stryk som helst. Även jag är värd lika mycket som du. 
 
Men att såra mig på de sätten och de många gångerna. Det är inte okej. Det är heller inte okej att efteråt komma och säga "du vet att jag gör dumma saker". Då är du ju själv medveten om det. Ändra på det då!!? Mitt hjärta orkar inte. Jag orkar inte, och jag vill inte. Mitt hjärta var ditt i fyra år. Jag kan inte säga att du alla gånger tog hand om det på det bästa sättet. Men alla de fyra åren var sanna från min sida. Dem fyra åren är ren kärlek! Ren kärlek. Men nu går jag.

Sömnlös pga min nacke!

Jag ber till Gud att jag är frisk på fredag ♥

Bihåleinflammation

Jag börjar tröttna på att ligga hemma och göra ingenting. Det är skönt men jag blir ju så rastlös. Allt jag önskar är att jag är frisk till på fredag då min kära syster fyller 18. Det vore så trist om jag var sjuk då. Näe fy för det!

Rörande filmer

Inatt såg jag två filmer. "Vi" och "Ego". "Vi" var väldigt psykologisk, det var ett par där ena personen bröt ner den andra partnern totalt! Helt otroligt bra film. Den kommer jag att minnas. Sedan "ego", meningen med den var väldigt vacker! Slutet var dock lite slarvgjort. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blicken avslöjar dig

 

Sängen är alldeles för stor

Och gör mig bara påmind om att det är så det kommer att vara. Jag kommer att få somna ensam om kvällarna, hur mycket jag än hatar det..

Jag saknar gymmet!

Det värsta med att vara sjuk är att man inte kan träna. Ni anar inte hur mycket jag längtar till att få sätta mig på spinncykeln igen!! Det är kärlek för mig!

Människan tar förgivet att vara frisk.

Jag skulle vara förevigt tacksam om jag slapp denna smärta i öron och hals. Denna bråkiga näsa och efterhängsna huvudvärken. 

Jag brukar förstå

Men jag gör inte det nu. Jag blir bara så frustrerad! Åter pågrund av dig. Kan du vara gullig och försvinna ur mitt liv? Det gör för ont att se hur du bara skiter i våra 4 år tillsammans. Ont. Riktigt ont. Om du bara kunde ha ett hjärta...

Är det minnen utan mening?

Headerbyte. Men det betyder inte att den är bortglömd. Min header som länge fick vara ansiktet för min blogg där jag skriver om mitt liv. Nu är det en bild på mig. Det är precis det mitt liv handlar om just nu. Mig. Jag blir alldeles tom bara av att tänka tanken att jag måste skriva något jag känner. För jag vet inte vad jag förväntas att skriva. Fyra år, jag tror jag har ganska rätt att vara lite tom. Men jag är inte ångerfull eller ledsen. I efterhand så känns det mer än rätt. Det finns två människor på denna jord som jag fått ventilera mina tankar med kring allt detta. Det har givit mig så mycket. Så mycket som frihet. Min vilja att bara leva mitt egna liv och inte kämpa förgäves för något som aldrig mer kommer att bli bra. Hur mycket jag än vissa stunder kommer vilja det så vet jag att detta är bäst. Ditt hjärta var aldrig helt hos mig.

Jag trodde det var på riktigt.

Jag vet inte vem du skadar mest. Mig för att du behövt ljuga för mig. Eller dig själv för att du försöker ersätta mig. Vem mår bäst i slutändan? Den sanna personen eller den falska personen?

7 dagar i rad

Idag tar det i bara att tänka tanken att jag ska jobba 16-22. Detta är min 6 dag som jag arbetar. Men snart så är det helg. Som jag längtar!! Men innan det vankas jobb så ska jag ner på stan tillsammans med Johnnyboy. Hoppas på att hitta någon outfit till helgen då bästa Adam fyller 20 år!! Det händer inte varje dag. Men nu måste jag hoppa i duschen. Tänk på mig idag. Tack på förhand! KRAM

RSS 2.0