Ditt sista andetag

Verkligheten sprang just ifatt mig. Jag har verkligen sett min älskade mormor ta sitt sista andetag. Helt ofattbart. Aldrig igen tar du ett andetag till. Jag stirrade länge på ditt bröst, jag kände två gånger om ditt hjärta slog. Ingen aktivitet. Du har fått ro. Lova mig att du kramar både pappa och Kari ifrån mig. Jag älskar dig mormor och det vet du! Du är så älskad och saknad. Inga fler samtal med din mysiga röst. Inga fler härliga facebook meddelanden. Men jag minns dig med glädje och kärlek. 
Mummun tarjoilija

Lycka favoriserar dårar

Jag ligger i min säng och känner mig så fruktansvärt nöjd! Nöjd med mig, mina vänner, min familj, mitt liv helt enkelt! Jag har människor i mitt liv som får mig att skratta från hjärtat. Jag har människor i mitt liv som ser mina tårar innan de faller. Jag somnar inatt, och då somnar jag med ett leende på läpparna, tillfreds med livet. 

Du hoppas att det är bra med mig

Älskade du. Du kan sluta hoppas. Så fort det kommer till att handla om dig så mår jag aldrig bra. Speciellt efter att jag gått all in för att inte höra av mig till dig och räknar stenhårt med att inte höra ifrån dig. Jag mår bra när jag glömmer bort att jag en gång somnade intill dig. Att jag fick se dig nyvaken en gång i tiden. Att jag försökte pussa ihjäl dig, men känslorna sprängde min kropp, så inte ens det klarade jag av. Då klarar jag inte av att höra ifrån dig. Inte nu när jag nästan tagit ett helt kliv fram. Du rev ner allt jag lyckats  bygga upp efter dig. Allt bara rasade när jag såg ditt namn på skärmen. Att du har mage till det. Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Men det är inte värt det. En gång i tiden hoppades jag på att det var värt det. Men jag vill inte. Jag vill inte och det finns bara en anledning till att jag inte vill, och det är för att jag vet att du inte vill.
 
Grattis, du fick mig på fall. Men du var inte redo för att ta emot mig. Så snälla, hoppas inte att det är bra med mig.
 
 

Tänk inte så mycket

Gör det som känns rätt i stunden. Sluta analysera. Gå på magkänsla. Känns det bra, gör det.

Det är en prövning att vara ensam

När det väl kommer till kritan så är människan så jävla egoistisk!!

I din famn kände jag mig trygg.

Och det gör mig fruktansvärt ledsen.

Jag förstår att du känner dig vilsen.

Mina slitna grabbar är på benen! Och syrran och hennes man är på ingång till Södertälje! När alla är samlade så bär det av till Torpa pensionat, så mysigt! 
 
Nej nu blir det lite lunch sen duschen! 
 
 

Sånt man aldrig borde, görs ändå.

Ligger i min säng för tillfället. Gjorde ett försöka att ligga ute i solen men shit va det blåste! Jag somnade i tjugo minuter. De va skönt. Men jag pallade inte mer än en timme! 
 
Idag är det lördag och jag har väl en lite luddig plan. Jag ska grilla. Vi får se hur det blir med det. Annars har jag inget planerat. Det känns lite trist. På måndag åker jag till annan ort med arbetet, vill ju passa på och ha kul innan jag sover borta helt ensam i två nätter. Fy! Hoppas ni hade en trevlig fredag! Jag träffade mina två grabbar! Jobbade till 22.15 så var dem söta och mötte mig efter jobbet och vi tog oss hem till mig! Det var trevligt! Men nu ska jag få liv i mina grabbar och syrran så får vi höra hur planerna lyder. Ha en toppen helg!
 
 
 

Vad jag än gör..

..så hamnar mina tankar till slut hos dig. Som jag sa till dig "hur jag än skulle vilja förtränga dig så är det högst omöjligt." Och det är så fruktansvärt sant! Jag saknar dig, jag saknar att vara tokig med dig.

Eveliinas stora dag!

Eveliina tar studenten imorgon. Det känns overkligt! Och jag som bara vet att det händer imorgon, jag är otålig! Skulle jag få välja så skulle vi börja festa redan nu. MEN alla jobbar.. Hahaha, det är bara en halvt hemmafru som jag som har möjlighet till sånt mitt i veckan. 
 
Liten blir stor!

Sori, nyt mun mentävä on.

Någon gång i livet känner du att du inte vill offra för mycket, inte för att du är feg. Utan för att du är rädd om dig.

Jag vet vad jag vill

Men vet du vad du vill?
Bestäm dig. Jag ber dig. Det gör för ont. Du får mig att tvivla. 
Jag vaknar med ont i magen.
Jag somnar med ont i magen.
Jag vill inte ha det så.
Jag vet hur jag vill ha det.
Delar du inte den bilden. 
Säg det då till mig.
Jag vill inte ha det såhär. 
Var bara ärlig.

Mina vänner

Ni är för underbara! Min älskade Ellen, och så mina älskade grabbar. Vad vore jag utan er!? Känner mig som 15 när jag gör detta inlägg. Men jag kollade mitt leg senast igår och jag är fakiskt 20. Haha, förlåt! Ni känner mig. Men det jag ville med detta inlägg ville jag bara säga att jag älskar er. 

Grattis alla studenter!

Igår spenderade jag halva min dag åt att glädjas med halva Södertäljes studenter! Underbar stämning och perfekt väder, även bra musik! Jag blir så tårögd av att se mina vänner ta studenten, det glädjer mig något enormt! Så grattis alla pojkar och flickor! 
 
 
 
 

All of me

 
 
Min vackra fd. kollega gifte sig i lördags. Hennes vackra dans med sin man, aa det var rörande och de dansade till låten ovan. Jag hörde den på radio och tänkte direkt på bröllopet. Jag älskar att ha låtar som får mig att tänka på speciella tillfällen eller personer. Och all lycka till dig Madelene!
 
"Give me all of you
Cards on the table, we're both showing hearts
Risking it all, though it's hard"

Jag får allt att kretsa kring dig.

För att jag vill.

People may not always tell you how they feel about you, but they will always show you. Pay attention.

Under loppet av tre dagar har jag gått i genom hela mitt känsloregister. Allt, det har känts i mina tår, det har känts i mittt huvud och allt där emellan! Men det är livet. Vad annars? Inte kan vi födas till denna jord och leva utan att fälla en tår? Eller känna den hemska känslan i magen som får oss att bara vilja begrava oss för stunden. Livet. Jag känner att jag lever när jag känner.
 
 

RSS 2.0