Cash is king

Brukar dem säga! Då är det jag som är king i december! I fredags vart det inge kärlek för lägenheten. Det vart jobb istället! Imorgon, äntligen ! Bättre sent än aldrig så får jag sova ut. Vila. Äta sen frukost. Se på tv i sängen. Träffa mina syskon. Och städa hemma. Åa som jag längtar! Imorgon har jag hela söndagen på mig att vila inför 6 dagar med arbete igen! Jag slutar jobbet om en timme. Och jag saknar min säng. Imorgon är det första advent, mysigt! Sitter och funderar på vad syskonen ska få i julklapp. Någon som vet vad som skulle passa? ^^

Jobba

Sitter nu på mitt andra arbete för dagen. Slutar 22.00 och är hemma strax innan tolv inatt. Imorgon jobbar jag bara fem timmar. Hela kvällen ska jag ägna mig åt att bara ta hand om min lägenhet. Den behöver kärlek då den blivit lite bortglömd i allt jobb. Helgen blir kort men lugn. Jobba 12 timmar på lördag. Söndag bjuder på julbak tillsammans med fina Eveliina och Kevin! Veckans höjdpunkt!! PS. Mindre än en månad kvar till jul! Det handlar inte om vem som får den dyraste presenten. Utan den som får den med mest kärlek och omtanke bakom!

Så less på allt sånt

Jag är så less på alla lyckliga par. Less på alla lyckliga videor på fb när folk väntar barn. Less på allt som har med sådana (egentligen underbara) känslor att göra. Jag är ledsen, men idag orkar jag inte se sånt. Jag glädjs mig allt med sånt. Men nej. Jag är själv så less på att vara ensam. Så tyvärr. Jag orkar inte se sånt, tänka sånt, ingenting.. Jag vill bara ha sommar och slippa gå hem från jobbet en regnig november eftermiddag och veta att lägenheten är precis som jag lämnade den. Fin, men tyst och mörk. Det räcker med mörker nu. 

Vi två

Pappa, jag vill bjuda dig på middag! Det är ju bara du och jag som tycker om ärtsoppa ....

Handlingar har konsekvenser

 
Jag utsatte dig för något du inte var värd. Jag insåg det bara inte då. Idag får jag ta konsekvenserna. Nu får jag känna samma smärta som du kände för inte alls längesen. Jag är ledsen. Skulle jag kunna vrida tillbaka tiden så skulle jag gjort det. Det finns något kvar. Det är inte slut här. Det kan bara inte vara så. Är det slut här så kommer jag få leva med smärta och ånger. Jag får skylla mig själv. Helt enkelt..

Kyss mig idag, imorgon har jag inte tid.

Men kom sen inte på dig själv med att du ångrat dig.

RSS 2.0