Du har fått en gåva

Jag har fått en gåva. Precis samma gåva som du. Livet. Den som valde att ge människan den gåvan ville inte att det skulle vara enkelt. Det ska vara svårt när man är ensam. Gud tycker verkligen att han ska ingå i den gåvan. Han gav oss gåvan. Hur kan jag då tacka honom? Hur tackar jag någon som jag ena veckan är fruktansvärt arg på men andra veckan saknar honom. Gud, du har verkligen inte gjort det enkelt för mig, inte för någon. Jag lägger allt i dina händer. Jag orkar inte tänka. Jag vet inte vad jag förväntas att tänka på. Jag vet inte vad som förväntas av mig. Jag vet bara att du förväntar dig att jag inatt ber en bön. Repeterar imorgon när jag vaknar. Osv. Fyll de tomrum som ekar. 
 
"Du som haver barnen kär
se till mig som liten är
Vart jag mig i världen vänder
står min lycka i Guds händer 
Lyckan kommer lyckan går
Du förbliver fader vår
Amen"

Rastlösheten kryper i kroppen

Bara du kan få den lugn.

Tårar renar själen

Idag har jag fått något stort. Idag har jag fått varenda pusselbit. Jag har fått lätta mitt hjärta. Jag har fått tillbaka en god vän.
 
Det har gjort så ont tidigare, att bli sårad, så ofta. Men idag har jag lagt pusslet. Jag fick tillbaka en fin vän. Min vän har åter vunnit mitt fötroende. 

Personalmöte

Ikväll vankas det personalmöte. Jag ska klä upp mig inför kollegorna, de ser ju mig bara i antingen träningskläder eller pösiga kläder! Så det ser jag fram emot. Även mötet! Det ska bli spännande. Undrar vad som kommer sägas av alla. Mycket känslor blir det nog. Sedan avslutas onsdagen med middag med några kollegor, trevligt!! Hinner jag och lyckas jag få någon bild så får ni se hur jag ser ut ikväll! Känns som att jag sällan klär upp mig nu för tiden ^^

Ha en toppen onsdag!

Omtumlande dag

Idag har jag varit både på toppen och botten. Tidig morgon, vart inte så taggad på att ens gå utanför dörren när himlen var hel öppen! Men, jag hade ett viktigt möte som jag inte fick missa. Bara att bege sig ut i havet! Mötet gick toppen, jag var på toppen! Ringer även en gammal kollega, var roligt att prata med henne. Så länge sen sist! Under det samtalet sitter jag på tåget och jag blir tvungen att kliva av i Östertälje då det var strömlöst mellan Östertälje och Södertälje. Så i den sekunden kommer sms från min syster, EN KILLE HAR HOPPAT FRAMFÖR TÅGET! Jag bara rös när jag läste det!! Fy! Min syster var på plats och såg tåget bromsa in hårt i ögonvrån och inte gick hon heller miste om att den tutade! Fy! När jag sedan ringde upp henne så kunde jag knappt prata. En hemsk känsla. Jag är bara fruktansvärt glad att min syster inte var den som såg hela händelseförloppet. Dock tröstade hon kvinnan som såg det hela. Fint av henne. Men jag vart så konstig efter att ha pratat med Eveliina. Att hon var skakis förstår jag. Men att jag reagerade som jag gjorde var inte kul. Fy, jag har aldrig tidigare känt att det är svårt att få fram ord fast man vill. Sedan när jag kom hem så var jag bara stressad. Jag hade planerat att springa. Laga mat. Och allt det blev bara för mycket i huvudet. Behövde rensa. Tog och sprang intervaller på mitt löpband här hemma i 40 minuter. Härligt bad på det och middag, stressen var som bortblåst! Nu ligger jag och njuter av att inte ha något att göra, så skönt! Såna här kvällar har jag få av denna vecka!

Ps. Du som kommenterade anonymt angående mig och Oscar. Jag berättar gärna, men jag vill veta vem jag berättar för. Hör av dig på fb eller kommentera med namn så berättar jag mer än gärna!

"Inge PH för min del ikväll"

Jo tjena!! Här ligger jag och kollar på just, PH. Arbetade 12 timmar idag. Det gick fort! Imorgon jobbar jag 9 och en halv timme. Resten av veckan bjuder på ledighet men två väldigt spännande möten! Nu ska jag fortsätta "inte titta på PH" HAHA! Sov gott 💕

Söndag

Nu har jag piffat till bloggen lite. Dock är färgen inte den samma i mobilen som på datorn. Den är finarepå datorn. Lite tillfällig header. Jag insåg nyss att jag varit väldigt dålig på att fota mig själv. Får i veckan ta någon höstig bild. Ni som inte ser min header, säg till :)
 
Nu ska jag se hur det går med min kyckling som ligger i marinad. Magen kurrar!
 
Här är en riktigt höstig bild, dock några år sedan som den togs..
 
 

Mammahelg

Hela helgen har jag spenderat tillsammans med min mamma. Det har varit både roligt och mysigt! Ligger fortfarande i mammas säng. Men snart ska jag börja röra mig hemåt. Jag ska ha lite städdag idag. Även matlåda ska jag ordna med till imorgon. Imorgon har jag en lång arbetsdag, 12 timmar. Jag ska idag ut och röra på mig efter att jag städat, jag har saknat det! Senare ikväll ska jag ta en titt på min design här på bloggen. Jag är rätt trött på den. Men nu ska jag vila en stund till innan jag tar mitt pick och pack och åker hem.

Om Gud nu existerar

Gud, om du nu existerar. Varför sänder du ner min far på jorden? Varför gjorde du mig till hans dotter? Din plan var ju ändå att ta honom ifrån mig för tidigt. Är jag bara något slags experiment för dig!? Hur många kommer du då inte ta ifrån mig?? Min mamma?? Mina syskon, jag har tre syskon! Ta dem nu då om det är din upgift!! Jag är så trött på dig! Att du ska vara så god.. Jag ser inget gott i att min pappa lämnade en son på 9 år trasig på denna kalla jord. Jag tycker inte att det är okej. Du kommer heller aldrig kunna gottgöra mig. Min pappa var min hjälte, är min hjälte. Men Gud, svara, varför får inte jag ha honom i livet? Vad har jag gjort som du tycker att jag inte förtjänar en far i livet??? Jag begär bara att få krama om honom, skratta med honom, lyssna på honom, bli lyssnad av honom, LEVA ETT VANLIGT JÄVLA LIV MED MIN PAPPA. Det var tydligen för mycket begärt. Då vet jag. Tack Gud.

Tung torsdag

Idag har jag nog en av de tyngsta dagarna på länge! Jag orkar inte ens kliva ur sängen. Jag måste åka till arbetet, orken finns inte. Jag orkar inte. Livet är bara tungt idag. 
 
 
Jag förstår inte hur tiden bara går. Utan din röst, ditt skratt, din energi och glädje. Jag vill ha dig här. Att det kan göra så ont. Du är så fruktansvärt omtyckt, älskad och saknad. Idag skulle jag vilja krama dig. Bara känna ditt hjärta slå igen, höra dina kloka råd, känna din kärlek. Den kärlek som bara du kunde ge. 
 

Långhelg

Jag hat haft helg i en vecka. Känns rätt segt att ta cykeln och trampa iväg för att jobba ikväll. Jag åker om en kvart. Jag ser inte fram emot det, men det är så ibland. Men jag vet att jag kommer ha roligt på jobbet idag, så är det alltid när jag varit borta en vecka. Plus att jag går dubbelt med min kollega! Det är superskönt och kul!!
 
I helgen var jag i Nyköping, sov hos min gudmor och hennes barn, mina kusiner :) En helg fylld av motion, kärlek och finska! Såna helger är guld värt <3
 
 
 
 
Nu måste jag kila, jobbet kallar!
 
 
 

RSS 2.0