Pappa, din yngsta blir snart 18.

Då är alla dina barn myndiga, om 38 dagar. Jag gör allt för dem, som du också skulle gjort. Jag önskar så att du kunde krama om älskade Kevin på hans 18 års dag. Jag skulle vilja se er ihop nu när Kevin blir stor. Han är stor men det känns som att han inombords alltid kommer att vara liten. I mina ögon är han fortfarande den lilla killen som gömde sig i dina armar. Du kittlade honom och kramade om honom. Den lilla killen är stor, han är den som håller om mig som du en gång i tiden gjorde.
 
Nu kom klumpen i halsen igen. Trots att jag låter mig gråta samtidigt som jag skriver så fastnar det mesta i halsen och gör ont. Jag måste samla mig och förbereda mig mentalt för att inte gråta ögonen ur mig på Kevins födelsedag. Min älskade lillebror, den enda jag har, den jag älskar så högt! Ett nytt kapitel börjar när du är myndig, för oss alla. Liten blir stor, på papper. I mitt huvud är du fortfarande en liten knubbig kille med blöja som är världens sötaste när han gråter! Sluta aldrig gråta för att du blir vuxen Kevin! Jag älskar dig och förstår att det måste vara tufft att inte ha pappa i livet på din födelsedag. Jag vet det, det gör så ont även i mig. Du är aldrig ensam i din sorg, oavsett hur gammal du blir så sitter sorgen i. Du har tre systrar som känner likadant. Alla har vi fyllt arton år utan pappa. Vi finns här för dig. Jag lämnar inte er sida så länge jag får andas.
 
Kevin, njut av livet som pappa gjorde, han tog vara på varje dag. Han var så positiv att den som var negativ blev tyst. Låt kärleken och glädjen alltid vara störst av allt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0